top of page

Még sosem jártam Önöknél....

Ha Ön első alkalommal látogat valamelyik rendelőnkbe, célszerű telefonon bejelentkeznie szakorvosunknál. Dr. Oláh Mónika vagy asszisztense igyekszik segítségére lenni az időpont kiválasztásban és a panaszok meghatározásába. A rendelőben a szakorvos az első alkalommal felveszi az anamnézist, amely egy kicsit több időt igényel, rögzít minden fontos adatot az ön fogazatával, egészségi állapotával, további panaszaival együtt, mindez megkönnyíti a későbbi kezelések tervezését, és szakmai hátteret ad a megalapozott döntésekhez. Persze első alkalommal Önnek is több kérdése merül fel, amelyre a szakorvos hivatott válaszolni.(Természetesen mindez szigorúan az orvosi titoktarás körébe tartozik.)

 

Ettől az időponttól kezdve - amennyiben több mint egy éve nem járt a rendelőben - Ön értesítést kap arról, hogy aktuális az éves ingyenes felülvizsgálat a megelőzés érdekében. Az értesítést követően mind telefonon, mind on-line módszerrel e honlapon keresztül bejelentkezhet időpont egyeztetésre. Ugyan így járjon el  abban az esetben is, ha időközben fogászati panasza van. Kérjük ne feledje, nekünk minden páciens fontos, mindenki problémáját igyekszünk orvosolni, ezért általában 1 héten belül biztosan nehezen lehet már időpontot egyeztetni.

 

Nagyon fontos szintén, hogy a szakorvossal megbeszélt időpontot tartsa be, hiszen távolmaradása esetén a többi páciens érdeke sérül. Ha valami közbejött, minél előbb értesítse szakorvosát, aki ilyenkor  későbbi időpontot kapó pácienst értesít a korábbi lehetőségről. Ugyanezen okból kérjük,bejelentkezésekor Ön is adja meg mobil számát. 

 

Életünk minden területén gyorsan fejlődik a digitalizálás, így a fogorvoslásban is a diagnosztizáló és kezelő eszközök új lehetőségeket nyújtanak.  Az a kérésünk, ha komolyabb beavatkozásra lesz szükség, hozzon magával pen drive-t, vagy üres írható CD-t, melyre elmenthetjük az Önről készült panorama röntgen felvételeket, más adatokat. Természetesen mi mindezeket mentjük, de Ön a késöbbiekben máshol is hasznát veheti.

 

Ha vészhelyzet alakult ki, (frontfog törése, baleset, elviselhetetlen fájdalom), mindenképpen telefonon jelentkezzen, ez esetben igyekszünk soron kívül fogadni.

 

Ha akár önmagán, akár hozzátartozóin észlel panaszt, vagy információra van szüksége, komolyabb esetben mindenképpen telefonon keresse szakorvosát,  de egyszerűbb esetben e-mail küldésével is kérdezhet, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni.

 

(Pácienseink, ha  bármilyen más egészségügyi gondjuk van, és tanácstalanok, nem ismernek szakorvost, nyugodtan kereshetnek minket e-mail-en, igyekszünk az orvosi karon belül megfelelő szakorvost ajánlani.)

 

Ugyanakkor arra kérjük Önt, adja meg e-mail címét is, mert így gyorsan, hatékonyan kommunikálhatunk egymással. Az éves felülvizsgálat aktualitása mellett, a folyamatban lévő kezelésekhez kapcsolódó információkat, adatokat is tudjuk Önnek továbbítani. 

Köszönjük.

bottom of page