top of page

Derűs Mosoly rendelők

A Szekszárdon és Pécsett található Derűs Mosoly fogászati rendelőinket a legmodernebb technikával szereltük fel, hogy pácienseink ne csak a kezelés végére érezzék jobban magukat, hanem már attól a pillanattól kezdve, ahogy belépnek a rendelőbe. 

Dr.Oláh Mónika fogszakorvos

 

Aki hozzánk fordul, tudja, hogy megértő, gondoskodó kezekbe kerül.

 

A fogbetegségek, elváltozások kezelése, a fogpótlások nálunk mind ugyanazt a célt szolgálják, hogy pácienseink mihamarabb meggyógyógyuljanak és fájdalom nélküli, egész értékű életet élhessenek.

 

Nagyon fontosnak tartom a megelőzést, a szájhigiénés felvilágosítást, melyet nem lehet elég korán kezdeni, de ha már megtörtént a baj, akkor a tőlünk telhető leggyorsabban keressük meg a legjobb megoldást és meggyógyítjuk betegeinket.  

 

Mellárné Végvári Edina dentálhigiénikus

 

Fontosnak érezzük, hogy kiérdemeljük pácienseink bizalmát és  meg is tarsuk azt. Az egyszerűbb fogászati kezeléseken túl a fogpótlások, a szépészeti és szájhigiénés kezelések is segítenek az önbizalom erősítésében a derűs mosoly megtartásában.

 

 
Alpár Bernadett dentálhigiénikus

 

Pácienseink sokszor fordulnak hozzánk olyan problémákkal,melyekre fájdalommentes dentálhihiénés kezelés is megoldást jelenthet, ha azt időben megkezdik. Fogorvosi beavatkozások után is nagyon fontos a megelelő szájhigiéne megtartása, ehhez is segítséget nyújtunk.

 
Derűs Mosoly rendelő - Szekszárd 

 

Szekszárdi rendelőnkben minden olyan eszköz rendelkezésünre áll, amellyel meg tudjuk állapítani a bajok forrását, illetve amelyekkel a szükséges kezeléseket elvégezhetjük, tehát a panoráma röntgen, chephalometria, a lágylézer berendezés, polimerizáló fénykezelés,....

 

Rendelési idők 

hétfő,csütörtök 9-18 óra

 
Derűs Mosoly rendelő - Pécs

 

Pécsi rendelőnk könnyen megközelíthető helyen található egy gyógyszertár, és egy bevásárlóközpont tőszomszédságában, pontosan szemben a Honvéd Kórházzal. Modern felszereltsége lehetővé teszi számunkra, hogy mind gyermek, mind felnőtt pácienseink ellátása a legmagasabb szinvonalon történjék meg . 

Rendelési idők 

kedd, szerda : 10 - 16 óra

 

bottom of page